Logo

 

              Intersolution

       Administratiekantoor

Starters

Veel mensen hebben wel eens met de gedachte gespeeld om een eigen bedrijf te beginnen. Intersolution Administratiekantoor helpt ondernemers in spť met het starten van een bedrijf. Voor startende ondernemers hanteren wij een speciaal tarief.

Wat is er nu leuker dan het begeleiden van een startende ondernemer. De starter komt vaak met veel kennis van zijn eigen werkzaamheden binnen, maar op administratief gebied is hij vaak nagenoeg blanco. Samen kunnen wij een goed bedrijfsplan maken en indien nodig meegaan naar gesprekken met de bank, de belastingdienst en andere instanties.

Voor de startende ondernemer verandert er veel ten opzichte van een situatie in loondienstverband, dus enige hulp is vaak zeer welkom. De Kamer van Koophandel is ťťn van de instanties die de starter goed op weg kan helpen. Intersolution Administratiekantoor is er voor de persoonlijke begeleiding en voor het probleemloos laten verlopen van de financiŽle bedrijfsvoering.

Waarmee kunnen we een startende ondernemer van dienst zijn:

Maak vrijblijvend een afspraak…..  Speciaal voor starters is het eerste gesprek geheel kosteloos!

Logo    Intersolution Administratiekantoor 

www.intersolution-adm.nl info@intersolution-adm.nl

Ingrid van Wersch  Lagedijk 1-3          Kantoor A103         1541KA Koog a/d Zaan   Tel: 075 - 74 70 113    Mob: 06 - 18 37 17 16

 

© 2011 Arjo Eijgelsheim