Logo

 

              Intersolution

       Administratiekantoor

ZZP-ers/freelancers

Een goede administratie is niet alleen verplicht, maar ook heel belangrijk voor alle ondernemers en zeker voor een ZZP-er. Er wordt wel eens gezegd dat een ZZP-er het hardste werkt van alle werkende mensen in Nederland.

Denk maar eens aan alles wat er geregeld moet worden: de inkoop, de planning, de uitvoering, de acquisitie, de facturatie, de betaling van facturen en dan ook nog eens de boekhouding! Om maar niet te spreken van de blauwe enveloppen die meestal minder goed nieuws betekenen. En vaak sta je er helemaal alleen voor met al deze verplichtingen.

Onder het motto “doen waar je goed in bent” zijn de meeste ZZP-ers ooit met hun eigen bedrijf begonnen. Dat geldt ook voor ons: we doen waar we goed in zijn. Het begeleiden en adviseren van ZZP-ers en het voeren van hun financiŽle administratie met alle bijkomende werkzaamheden.

Intersolution Administratiekantoor is er voor de persoonlijke begeleiding en voor het probleemloos laten verlopen van de financiŽle bedrijfsvoering.

Waarmee kunnen we een ZZP-er/freelancer van dienst zijn:

Maak vrijblijvend een afspraak om over alle mogelijkheden geÔnformeerd te worden en zelf te ontdekken hoeveel rust Intersolution Administratiekantoor u geeft. Simpelweg omdat alles goed en snel geregeld wordt. Een hele zorg minder!

Logo    Intersolution Administratiekantoor 

www.intersolution-adm.nl info@intersolution-adm.nl

Ingrid van Wersch  Lagedijk 1-3          Kantoor A103         1541KA Koog a/d Zaan   Tel: 075 - 74 70 113    Mob: 06 - 18 37 17 16

© 2011 Arjo Eijgelsheim