Logo

 

              Intersolution

       Administratiekantoor

Wie zijn wij   

                 

                     Logo  Klik hier voor promotiefilmpje

Ingrid van Wersch

Mijn naam is Ingrid van Wersch, (1960) en een geboren Zuid Limburgse die echter sinds 1997 woonachtig en werkzaam is in de Zaanstreek.

Al tijdens mijn studie economische geschiedenis aan de Katholieke universiteit van Nijmegen was ik werkzaam in allerlei functies binnen het bedrijfsleven. Hierbij lag in eerste instantie de nadruk op logistiek management met als hoogtepunt een verblijf van ruim 4 jaar in Kopenhagen, Denemarken als directeur van het Deense filiaal van een Nederlands transportbedrijf.  

Na terugkomst in Nederland volgde een periode van werken en studeren: MBA en een goede start met de SPD opleidingen. De geboorte van mijn dochter zorgde echter voor een verschuiving van mijn prioriteiten. Met het werken bij verschillende administratie- en accountantskantoren en de opvoeding van mijn dochter had ik mijn handen meer dan vol.

In 2011, 14 jaar verder en met  een schat aan werkervaring opgedaan in de financiŽle dienstverlening, deed zich de mogelijkheid voor eindelijk deze ervaring te gaan gebruiken voor mijn eigen kantoor. Zaken doen op een no-nonsense manier is wat ik altijd gewild heb, zonder onnodige franje en recht door zee tegen een voor de klant zeer betaalbaar tarief. Kortom: Intersolution Administratiekantoor werd opgericht. 

 

Anja van Iperen

Ik ben geboren in Amsterdam en woon nu al 21 jaar in de Zaanstreek.

Ik ben een persoon dat graag bezig wil zijn en heb dan ook veel hobby’s o.a. creatief bezig zijn met kaarten maken en handwerken. Mijn grootste hobby’s op het moment zijn  line-dansen en straks weer een seizoen naar de camping. En zo af en toe eens een tripje naar Spanje waar mijn ouders al ruim 27 jaar wonen.

In het verleden heb ik verschillende banen gehad. Ben begonnen in de horeca, waarna ik 4 jaar op een camping in Spanje heb gewerkt.  Teruggekomen in Nederland heb ik 5 jaar in de interieurverzorging gewerkt. Vervolgens heb ik ongeveer 5 jaar catering gedaan. Mijn laatste baan was in een winkel in Wormer, maar maar vanwege de economische crisis moest ik daar helaas weg.

Via-via kwam ik bij Intersolution Administratiekantoor terecht. Ingrid bood mij een baan aan voor 2 dagen in de week en die heb ik maar al te graag aangenomen. Ik heb het hier bij Intersolution Administratiekantoor heel erg naar mijn zin en hoop er nog jaren te kunnen blijven werken.

Nathalie Ritzema

Ik ben geboren op 14 maart 1993 te Delft. Ik ben woonachtig in de Zaanstreek.

In 2012 heb ik mijn HAVO diploma behaald aan het Pascal College te Zaandam. In het verleden heb ik verschillende banen gehad, maar nooit mijn passie daarin gevonden. Via mijn vader ben ik in contact gekomen met Ingrid van Wersch. Dankzij Ingrid en Anja ben ik nu helemaal op mijn plek bij Intersolution Administratiekantoor. 

Ik volg momenteel een studie BKB en Loonadministratie. Ik ben van plan om in de toekomst door te gaan met andere studies die betrekking hebben op de gehele financiŽle administratie. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk, en hoop nog vele jaren werkzaam te zijn bij Intersolution Administratiekantoor.

 

Logo    Intersolution Administratiekantoor 

www.intersolution-adm.nl info@intersolution-adm.nl

Ingrid van Wersch  Lagedijk 1-3          Kantoor A103         1541KA Koog a/d Zaan   Tel: 075 - 74 70 113    Mob: 06 - 18 37 17 16

 

© 2011 Arjo Eijgelsheim