Logo

 

              Intersolution

       Administratiekantoor

BV's

Als ondernemer is het belangrijk om uw (financiŽle) administratie op orde te hebben. De informatie die u nodig heeft voor een adequate bedrijfsvoering wordt immers grotendeels ontleend aan de (financiŽle) administratie. U kunt hierbij denken aan de hoogte van en ontwikkeling in de omzet, marge, kosten, en bedrijfsresultaat.

De beslissing met betrekking tot investeringen in productiemiddelen, bedrijfsinventaris, wagenpark en personeel wordt vaak pas genomen na grondige analyse van uw interne cijfers. Daarnaast heeft u als ondernemer ook te maken met andere belanghebbenden zoals bijvoorbeeld bankiers, leasemaatschappijen en niet te vergeten de belastingdienst.

Wij kunnen ons echter voorstellen dat u als ondernemer niet voldoende tijd beschikbaar heeft om naast uw eigen werkzaamheden ook een dergelijke administratie bij te houden.
Intersolution Administratiekantoor zorgt voor het systematisch verzamelen, vastleggen en verwerken van de door u verstrekte gegevens.

Onder het motto “doen waar je goed in bent” zijn de meeste ondernemers ooit met hun eigen bedrijf begonnen. Dat geldt ook voor ons: we doen waar we goed in zijn. Het begeleiden en adviseren van ondernemers en het voeren van hun financiŽle administratie met alle bijkomende werkzaamheden.

Intersolution Administratiekantoor is er voor de persoonlijke begeleiding en voor het probleemloos laten verlopen van de financiŽle bedrijfsvoering.

Waarmee kunnen we een BV van dienst zijn:

Maak vrijblijvend een afspraak om over alle mogelijkheden geÔnformeerd te worden en zelf te ontdekken hoeveel rust Intersolution Administratiekantoor u geeft. Simpelweg omdat alles goed en snel geregeld wordt. Een hele zorg minder!

Logo    Intersolution Administratiekantoor 

www.intersolution-adm.nl info@intersolution-adm.nl

Ingrid van Wersch  Lagedijk 1-3          Kantoor A103         1541KA Koog a/d Zaan   Tel: 075 - 74 70 113    Mob: 06 - 18 37 17 16

 

© 2011 Arjo Eijgelsheim